Paksoi met honing-vissausje

Geplaatst: 26 maart 2015 in Eten en drinken

IMG_2319  In dit ” Thaise ” gerecht worden de volgende ingrediënten gebruikt: struikje paksoi, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2 eetlepels vissaus, i eetlepel citroensap,  flinke eetlepel vloeibare honing en 1 eetlepel sambal

Het bereiden gaat als volgt:  snijd het kontje van de paksoi en snijd dan de witte stelen in stukken van +/- 3 cm en het groen wat grover. Verhit dan de olie in een wok en voeg de witte stukken toe, roer bak  twee minuten. Meng ondertussen de vissaus, citroensap, honing en sambal en schenk dit al omscheppend  in de pan. Voeg het grof gesneden blad van de paksoi toe en roerbak het kort mee totdat het slinkt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s