Paasmuffin

Geplaatst: 3 april 2015 in Eten en drinken

IMG_2321Voor het maken van een paasmuffin gebruik je de volgende ingrediënten: olie om in te vetten, boterhammen ( zonder korstjes ) 1 salamiplak, 1 ei  en eventueel wat peper en zout ( of in mijn geval een theelepel tomatenpuree )

extra nodig: muffinvorm.

Het bereiden van de paasmuffin gaat als volgt: verwarm de oven voor op 180 graden en vet de muffinvorm in met wat olie en bekleed de muffinvorm met brood, goed aandrukken. Gebruik de salami om de holtes te bekleden. Breek een eitje en laat dat op het brood en salami glijden, probeer de dooier heel te houden, en strooi er wat zout en peper over. Zet dan de vorm voor ongeveer 15 minuten in de oven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s